PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI

PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI
Lepo imanje na brdu iznad SOKOBANJE na prodaju ili zamenu. Moguća gradnja ili obnova lepe stare vile. Moguć svaki dogovor.

NACRTNA GEOMETRIJA

04 May 2012

JOSIP BROZ TITO 1977 Tito govori - TITO speaks


Danas je tužan dan za ondašnju našu državu JUGOSLAVIJU. Drug TITO je umro na današnji dan, 4. maja u 15.05.

Ovo je blog sa jugoslovenskim zvucima i glas druga Tita je uvek dobrodošao. Da smo ga možda jače sledili i slušali njegove govore (no tada je malo ko od nas običnih ljudi pridavao značaj onome što on kaže) možda bismo zadržali celu državu.

Interesantno je da se TITO uopšte ne poštuje upravo u onim državama koje su se prve otcepile iako je taj čovek to njima omogućio.

No čujmo dakle govor druga TITA iz davnih 1971. godine i 1976. godine koje je on održao iz dva posebna razloga. Jedan govor je bio povodom uspešno održanih vojnih vežbi u Karlovcima 1971. godine a drugi je održao 1976. godine kad je primio doktorat iz vojnih nauka.

TITO GOVORI - TITO SPEAKS


Today is a very sad day for the people YUGOSLAVIA (4. May, the day Tito died in 1980) and we will listen to two TITOs nice speeches from the 70-ties. Maybe if we have much more listening to him and believed to his ideas YUGOSLAVIA will never disappear. Just only maybe.

No comments: