NACRTNA GEOMETRIJA

04 July 2011

Hor i duvački orkestar Doma JNA 1966 Koračnice



Uvek dobro zvuči vojna muzika zbog dobre uigranosti i zbog poznatih marševa i koračnica.

Na ovom singlu su u pitanju koračnice JUGOSLOVENSKE NARODNE ARMIJE medju kojima je i jedna jako poznata od Darka Kraljića.


These marches ar from JUGOSLAVIAN ARMY and among them is one famous from Darko Kraljić which became hit in former Yugoslavia.

Ovo su dani kad je u davna vremena narod s aprostora cele JUGOSLAVIJE podizao ustanak šitom te napaćene države i vreme je da se od danas, 4. jula pa do negde 7. jula podsetimo tuh hrabrih vremena.

Od danas pa unapred 5 dana ćemo slušati revolucionarnu muziku kako i dolikuje u vreme praznika od 4-7. jula pa sve tamo do 13. jula (Crnogorci sećate li se vi vašeg glavnog praznika?) . U sledećih 5 dana slušaćemo samo ovakvu muziku jer su to naši preci zaslužili. Zaslužili smo i mi ostali koji smo vaspitavani u JUGOSLAVIJI. Oni koji sada anknadno sole pamet nama da smo živeli u totalitarnom sistemu NISU DOBRODOŠLI NA OVAJ BLOG! Ne, nikako nisam trebao da kažem ovo, sad će me dražinovci i ostali izdajnici optužiti za komunizam i jugoslovenstvo. šta ćete ovo je blog posvećen JUGOSLAVIJI i volimo samo jugoslovenske stvari.

No comments: