NACRTNA GEOMETRIJA

13 February 2011

RADIVOJE MARKOVIC 1979 40 godina na Radio Beogradu (50 godina Radija Beograd)



Stvarno lep album sa zvukom koji čini najvredniji deo one naše sportske Jugoslavije od nastanka pa do dana kad je ovaj sportski komentator i novinar otišao u penziju a to je ova 1979. godina.

Dakle pred vama je zaista vredan dokument jednog vremena (Veso šta radiš) i smatrama ga mojim doprinosom nekom jubileju ovog novinara jer o njemu sad piše dnevni list POLITIKA.

Gospodin Radivoje je ovde ponovo pred mikrofonima i čućemo kako je to sve nekad zvučalo u Jugi.

RADIVOJE priča za vas


Видим по оној топ листи лево од псотова да сте петљали по овој белешци (посту) који је давно поставлјен па ево вам га опет. РАДИВОЈЕ МАРКОВИЋ је увек овде радо виђен гост зар не?

2 comments:

Unknown said...

hvala za ovo Veso i Aktivista!!!
samo jedno pitanje u vezi bloga: je li moguce da se sprece ovi silni pop-ups ikako? svaki put kad kliknem na neki link otvori se 203 nova prozora sa raznim reklamama. ovo je blogspot, valjda ne bi trebalo da bude toga...

Aktivista Neumorni said...

Trebalo bi da se ne hvalima ali ipak je ovaj sajt jako poznat na internetu i sigurno se mnogi kace da se reklamiraju. Posto su ovde ukljucene reklame onda sigurno iskacu i zbog toga. A osim toga priblizavamo se i poseti od pola miliona ljudi.
Jedan slidan grad stare JUGOSLAVIJE.