NACRTNA GEOMETRIJA

23 February 2011

Hor IVO LOLA RIBAR 1975



Horske muzike ima dosta na ovom blogu. Ali to je valjda normalno. Veliki broj studenata i djaka se sigurno u svom životu oprobalo bar u jednom kulturno-umetničkom društvu one naše JUGOSLAVIJE. Pevati ili svirati ili igrti je bilo jedan od hobija svakog omladinca Juge. Ja sam se oprobao u Krsmanoviću i Ivo Loli. To je bilo takvo vreme.

Horovi su ili pripadali crkvi, ili nekom KUD-u ili su pripadali televizijama. Ovaj hor je pripadao KUD Ivo Loli Ribaru i otuda njegovo ime. U samom paketu imate sve omote skenirane tako da možet epročitati prelepe kritike koje je ovaj hor dobijao po svetu.

Hor IVO LOLA RIBAR - IVO LOLA RIBAR Choir

On this post you can hear for the second time on this blog, I think, IVO LOLA RIBAR Choir. Those choirs were the part of Academic asemblies dedicated to the music or folk or even dancing. Here before you is one with the great critics all around the world. Listen them and enjoy.

2 comments:

sigmanane said...

ne mogu nikako da aktiviram link za download posta HOR IVO LOLA RIBAR 1975 pa vas ovom prilikom molim da mi pomognete i uputite kako se to radi.unapred zahvaljujem.evo i mejla: sigmanane@yahoo.co.uk

Aktivista Neumorni said...

Ne možeš zato što je rikno link. Postaviću ovaj album kad budem imao malo više vremena.