NACRTNA GEOMETRIJA

07 September 2009

Muzička škola PETAR KONJOVIĆ iz Beograda 1989


Muzička škola PETAR KONJOVIĆ iz Beograda, tada 1989. godine je slavila 10. godina postojanja. Ove godine bi to bilo 30. godina.

Pa poslušajmo malo kako to sviraju djaci ove škole i ako neki od njih vidi ovu ploču molim vas da se javi ovom blogu i opiše nam malo današnji rad te škole i da li radi još uvek.

Takodje bismo voleli neke informacije o oim učenicima sa slike i da li su nastavili karijeru. Veoma bedan i skroman sajt za ovakvu školu pronačli smo OVDE.

Mnogo je interesantniji sponzor EI BULL HN. To je bila u pravmo smislu reči jedna medjunarodna organiacija koja je ovde bila donator na veliko. Bila je to jedna firma koja je bila rasprostrta po celoj Jugoslaviji i nije joj bilo premca.

Muzička škola PETAR KONJOVIĆ svira za vas sa JUGOZVUKA

This happens to be the recording of students in music school PETAR KONJOVIĆ in Belgrade in 1989. You can recognize good, solid interpretation of some classic pieces from foreign and domestic composers. A good mixture of classic and contemporary music. A nice collection item for those in love for classics.


1 comment:

Anonymous said...

hello... hapi blogging... have a nice day! just visiting here....