NACRTNA GEOMETRIJA

09 March 2009

Trio NIKA ZAJCA 1977 - Nazdravimo prijatelji


Pa ovo bi trebalo da je 900. - ti post i proslavićemo taj lepi broj sa donacijom jednog stalnog donatora i stalnog posetioca ovog kadkažemsajtmislimnabloga.

Evo jedne lepe ploče iz Jugoslavije i Slovenije koja je pokazivala svu raznolikost te naše države u muzici koja je na neki način povezivala narode. Slovenci snimaju ploču u Srbiji, Srbi snimaju u Hrvatskoj a Hrvati u Bosni, Bosanci u Sloveniji i tako dalje i tako dalje.

Naš donator je lepo snimio omot i presnimio ploču. HVALA kolega!

---------------------------------------------

Malo priče o sitnicama koji uvek smetaju pojedinim ljudima koji dolaze ovde. Ako ste već stalni posetioci, što je SIGURNO KORISNO ZA VAS, molio bih vas da me ne gnjavite sa raznoraznim sitnicama BEZ KOJIH SE MOŽE. TO su te fali omot, te fali stvar, te fali ovo te fali ono. Mislim da vam je jasno da gomila od preko 900 albuma (singlova, koncerata) koje ste skinuli ovde i koje je do sada malo ko imao na internetu da ponudi, je ono što treba da poštujete. Upravo 98% vas koji dolazite ovde to i radi, poštuje osnovnu stvar a to je veliki broj raznoraznih zvukova naše nekadašnje države na jednommestu. Često puta ćete primetiti da ne odgovaram na takve vaše sitne zahteve jer za to nemam ni vremena a ne zato što vas ne poštujem i zato što morate jednom shvatiti da ovo što preuzimate ovde je jedna jako raznolika slika o našoj Jugoslaviji i da je teško raditi na njoj. Približićemo se mi i 1000. - tom postu i trudićemo se da budemo najbolji bar po raznolikosti onoga što se ovde može čuti.

A sada jurimo ka brojci od 300.000. posetilaca što će stvarno biti lepa brojka za jedan blog sa ovakvom temom.

2 comments:

Unknown said...

Leider erinnert sich niemand mehr an Niemand Hase (Niko Zajec), obwohl seine Schallplatten jahrelang Top-Hits in Zajecar waren...
Herzliche Gruesse aus dem barbarischen Sueden...

Phillip said...

godina: 1977