NACRTNA GEOMETRIJA

12 August 2009

Hor BRANKO KRSMANOVIC Misa Criolla 1983


Lep nastup ovog hor aposvećenog Danu studenata 4. aprilu u bivšoj nam Jugoslaviji. Taj dan se uvek svečano proslavljao pa i ove 1983. godine na Kolarcu gde je nastupio čuveni hor sa veoma raznolikim repertoarom. Od gospela do klasike i revolucionarne muzike.

Sve u svemu NAJBOLJI HOR tadašnje Jugoslavije je bio i ostao
Hor BRANKO KRSMANOVIĆ.

Ko ne veruje nek sluša.

7 comments:

komit said...

Ovo je izvanredan albuma. Stata sto je stvar pod rednim brojem 2. Catulli Carmina ostecena, odnosno ne moze se raspakovati. Molim te pogledaj mozes li gresku otkloniti.

komit said...

Kad ces postaviti novi link ili dodati ovu stvar koja ne moze da se otpakuje.

Aktivista Neumorni said...

KOMIT fajl sam uspesno downloadovao i otpakovao. Ti samo gledas skidanje stvari a ne probas da li sviraju, ti ih cak i ne slusas. Preslusao sam stvar, od pocetka je do kraja. Na kraju je pljesak i minutaza se slaze.

komit said...

Imas krivo. Sve sto skidam zelim i da preslusam. Ne samo jednom. Fajl sam raspakovao ali prilikom rapakivanja stvar pod rednim br. 2 Catulli Carmina, nije raspakovana iz razloga sto je ostecena. Sada imam album ali bez te stvari. Svaka stvar traje duze nego sto to pise na omotu. Zbog aplauza, price i slicno. Tako Gaudeamus Igitur traje skoro 1 minut vise nego sto je naznaceno. Ja umjesto 10 imam samo 9 stvari. One otprilike traju koliko svih 10 ali ako se racuna vrijeme sa omota. Dakle fali kompozicija broj 2. i tih nesto oko 6 minuta (mozda i malo vise.
Nadam se da ces ispraviti gresku.
Pozdrav od Komita

Aktivista Neumorni said...

To je kako je. I ja imam tako.

Unknown said...

Komit, i ja cesto imam probleme sa rar fajlovima koje postavlja aktivista, obicno po jedna pesma ne moze da se raspakuje. Ne znam sta je izvor problema ali znam resenje. Zove se "RAR Recovery Toolbox". To je program koji se moze naci na netu a sluzi za oporavak rar arhiva. Vrlo jednostavno i brzo ces dobiti i te pesme koje ne mogu da se raspakuju. Ajde uzdravlje.

Unknown said...

meni ne radi ovaj link. ako bi neko mogao da mi da ispravan link bila bih mu veoma zahvalna
Nevena