PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI

PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI
Lepo imanje na brdu iznad SOKOBANJE na prodaju ili zamenu. Moguća gradnja ili obnova lepe stare vile. Moguć svaki dogovor.

NACRTNA GEOMETRIJA

18 December 2010

KORNELYANS Not an ordinary life (CD)


Ovakvo izdanje sigurno niste videli odavno ali oni stariji se sećaju ovog medija samo za automobilsko slušanje ili slušanje u automobilu. Nikad nisam ču da je psotojao uredjaj van automobila koji je mogao da primi i ovaj medij. To je jedna malo veća kaseta koja je imala unutra traku veće širine i imala programe za slušanje. Medij se zvao STEREO 8 i bilo ga je dosta po Evropi sedamdesetih godina. Tako je i čuveni album KORNI GRUPE izdatu Italiji završio i na ovom vrstu medija. Ono što je interesantno da verovatno ne postoji uredjaj na kome bi smo mogli ovo da preslušamo.

КОРНЕЛИЈАНС

Snimak koji cemo danas postaviti na ovaj blog je onaj pravi, CD zvuk, za ljubitelje perfektnog zvuka. Inace ovaj album to zasluzuje jer predstavlja vrhunac progresivnog rocka u JUGOSLAVIJI i kao takav je jedinstven u CD-izdanju. Snimak je perfektan i pokazuje samo jos jednom kako je ova grupa bila savrsena. Omoti sa pravog cedea su dole.No comments: