PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI

PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI
Lepo imanje na brdu iznad SOKOBANJE na prodaju ili zamenu. Moguća gradnja ili obnova lepe stare vile. Moguć svaki dogovor.

NACRTNA GEOMETRIJA

22 September 2011

CALIFORNIA 1988Vrlo lep džez u stilu džez roka tih godina i mogu reći vrlo lepe teme i lepo odsvirane.

Sastav ekipe ima na zadnjoj strani ali je smešno što su imena reducirana na prvo slovo imena i prezime u punom obliku tako da možete malo ostati u nedoumici KO SU OVI MUZIČARI?

Aleksandar Dujin klavijature
J. Kovač saksofoni
A. Kravić bas
Uroš Šećerov udaraljke
M. Karlović bubanj

Producenti ovog izdanja su REX ILUSIVII (?) i Aleksandar Dujin. Ovo objašnjava zašto je produkcija ove ploče savršena. Gospodin REX je posle postao poznat kao producent Bebel Gilberto. Odavde znači njegovo interesovnaje za džez počinje. Slava mu i hvala!

CALIFORNIA je izvela sledeće pesme:1. MBZ 2. Osmeh 3. Jeza 4. Ponoćni ples 5. Novi No.1 6. Jedan smer, 7. Dum-dum 8. Tamno plavo

Obnavljamo link ovog izvanrednog albuma jer mislim da ga mnogi od vas vole i trebalo bi da ga imaju u kolekciji oni koji ga nisu čuli.

2 comments:

Anonymous said...

Muzičari su (prva trojica sa spiska) članovi pratećeg ansambla Đorđa Balaševića, a M.Karlović je jedan od poznatijih jazz-rock bubnjara beogradske scene, široj javnosti je poznat kao bubnjar Jakarte, beogradske grupe iz osamdesetih godina.

Aktivista said...

Ej hvala za ove podatke.