PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI

PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI
Lepo imanje na brdu iznad SOKOBANJE na prodaju ili zamenu. Moguća gradnja ili obnova lepe stare vile. Moguć svaki dogovor.

NACRTNA GEOMETRIJA

21 February 2012

ELEKTRONSKI STUDIO Radio Beograda - Treći programNajvažnija ličnost ovog studija je Paul Pignon. On je u saradnji sa našim modernim kompozitorima i izvodjačima konstituisao ovaj studio i radio emisiju istog naziva na Trećem programu ovog studija. Sećam se da sam i ja slušao ovu muziku u toj emisiji koja je za to vreme itekako bila avangardna.

Ovo izdanje ima manjak minutaže jer su ploče delimično iskrivljene na suncu. Ali to nije važno koliko dodatni omoti u albumu koji lepo objašnjavaju stvaranje muzike u tom studiju.

Jedan od učesnika je bio i Miloš Petrović, renomirani džez klavijaturista.........Ovo je naknadni link po drugi put, znači vrlo tražena ploča.
Ovih dana, novembra meseca tekuće 2010. godine, nažalost, umro je divni učesnik ovog albuma gospodin princ od beogradskog džeza MILOŠ PETROVIĆ i mi mu se nekako skromno odužujemo na ovaj način. Muzika koju je stvarao je bilo nešto najlepše stvoreno u vreme JUGOSLAVIJE u takozvanojmodernoj kalsičnoj muzici...... Bio je deo svetske scene, uvek atraktivan, gledao sam ga prošle godine na malom festivalu džeza u domu Kulture Vuk Karadžić u Beogradu i to je valjda poslednje što sam ikad video. HVALA GOSPODINE Petroviću!

Kada rikne gornji link preselite se na ovaj link dole

ЕЛЕКТРОНСКИ СТУДИО РАДИО БЕОГРАДА

Link je potpuno nov i obnovljen.

U komentarima imate još jedan "vreo" link jer ga je poslao jedan naš slušalac i posmatrač ili kako hoćete. HVALA!

4 comments:

jim knox said...

Thanks for the great blog: cheers, ears!

Any chance a re-post of this file, erm, please?

jim knox said...

Thanks again - I've added a link from my blog. There's an Esma Redzepova LP there for DL, if you're interested.

thrym said...

evo okacio sam cele pesme

http://fliiby.com/file/1130324/bkftkjku9jx.html

uzivajte! :)

Aktivista Neumorni said...

DA meni je ovaj snimak okrnjen z aoko 2-3 minuta. HVALA