NACRTNA GEOMETRIJA

05 December 2011

RAMONES u Jugoslaviji 1990. godine RAMONES in YUGOSLAVIA




Da i oni su uspeli da stignu u tu našu Jugoslaviju dok se nije još raspala. Naravno obišli su samo Zagreb i Ljubljanu ali to je to. Bili su u Jugoslaviji. Koncerti su bili epohalni. Predgrupe su bile PSIHOMODO POP u Zagrebu i KUD IDIJOTI u Ljubljani.
Energija je ona njihova, razaračka i prava bez pretvaranja. Autentična grupa u autentičnom vremenu na turneji po Jugoslaviji , kakvo god d aje stanje bilo. Snimci sa oba koncerta postoje , samo treba obići interenet i možete ih naći.

The great RAMONES were on tour in Jugoslavija in 1990, In Zagreb and Ljubljana. Support were PSIHOMODO POP in Zagreb and KUD IDIJOTI in Ljubljana. The concerts were amazing.

Ovo je jedan od najstarijih "gluvih" zvukova JUGOSLAVIJE na ovom blogu koji smo kanije nazvali "nečujni JUGOZVUCI" jer oni to i jesu, dakle jedan tihi zvuk prošlosti koji nas podseća n alepu prošlost. Ajde opet da se podsetimo. Snimak ovog koncerta postoji na vaskolikoj mreži jer ga svi postavljaju. Ako hoćete pronaći ćemo ga za vas, samo se javite da li želite?

NEMOJTE DA BRINETE, LINK JE PRONADJEN OD STRANE JEDNOG NAŠEG ČITAOCA TAKO DA MOŽETE DA UŽIVATE U JOŠ JEDNOM EKSTRA ZVUKU JUGOSLAVIJE, ZVUKU KONCERTA NAJMOĆNIJE PANK GRUPE SVETA U TO VREME. IZ BEOGRADA SU IŠLI VELIKI BROJ AUTOBUSA NA TAJ KONCERT IAKO JE VREME VEĆ BILO PROBLEMATIČNO. LINKOVI SU U KOMENTARIMA, POTRAŽITE IH.

1 comment:

Anonymous said...

Nasao:
http://www.mediafire.com/?95e19sv72g7t9o9