NACRTNA GEOMETRIJA

28 February 2012

YUGO BEAT sedamdesetih

Ovo je neka kolekcija grupa i njihovih pesama iz sedamsdesetih koju je napravio neki moj drugar i mogu vam reći vrlo uspešno.


01 DAH samo jedna noc
02 NIRVANA duh
03 HAD put u nista
04 CUDESNA POLJA sanje
05 FARAONI figov list
06 GROUP FIRE if you're alone tonight
07 POP MASINA secanja
08 SRCE Gvendolina
09 SOS znam kako je
10 POP SHOW ove noci
11 TERUSI vrati se
12 OPUS vece
13 IZVIR medtem
14 GRUPA 220 prolazi jesen
15 OKO vse sem dal ti
16 GRUPA 220 kisi i malo je hladno
17 CUDEZNA POLJA solze
18 IZVIR mojih sanj svet



Slika vam nije potrebna da uživate?


Иначе ово је један од првих постова са овог блога и постављам га поново после скоро 4 године. Да, да, за почетнике на овом блогу овај блог постоји четири године и та годишњица пада 9 априла кад ћете имати право на гомилу линкова. О том потом, најавићу ту акцију једно 10-так дана раније па ћемо се лепо подсетити почетака овог блога.

Иначе то је било време кад сам одлучио да овај блог има управо овакву концепцију и да ће се тиме бавити, дакле ЗВУЦИМА НАШЕ ЛЕПЕ ДОМОВИНЕ. Та концепција је јако широка и они старији посетиоци могу одмах да укапирају а ови нови ће се тек сада укључити и уиграће се мало.

Видим одмха неки нови постављају неке услове о јаким резолуцијама, о томе да не идем стално са једним сервером и тако даље, и тако даље. Молим цењене госте да прво погледају и сагледају огроман рад на око 2700 албума овде и онда ми постављају замерке. Замерке понекад постављам понекад бришем а скоро никад их не слушам, тек да се зна. Овде смо ради једне друге идеје а не ради високе резолуције и разних сервера зар не?

No comments: