NACRTNA GEOMETRIJA

20 January 2011

MilaDojka - Demo snimci? 1986 - stara kaseta



Vi svi znate ovu grupu a onaj ko je ne zna vreme je da je upozna. Po starini ovog omota i godini snimka pretpostavljam da je ovo "najprviji" album odnosno demo snimak prvog albuma. Molim svakog ko zna nešto o ovom albumu da se javi i da nam objasni.

Skreting blues
All FUnk
Monkey Beat
Ajeounari
Trio from Rio
Crni Mirko
Balada o Dojki in Oblaku

Novi linkovi, stari albumi, život teče dalje na JUGOZVUKU. NAdam se da ovi linkovi dobro funkcionišu. Inače deluje mi kao dobar fajl aplouder ali videćemo, kažem da uvek treb aodmah skidati i ne čekati zadnji dan.
Nažalost dobrog DROP IO više nema, otkupio ga je pokvareni vlasnik firme FEJSBUK i naravno kao svaki dobar Jevrejin ukinuo BESPLATNU OPCIJU. Je li neko video na fejsbuku tu opciju aploada i kako ona funkcioniše a?



3 comments:

Ivica said...

Mozes li o5 da postavis ovaj raritet? Ne moze nigde da se nadje...

Serjoza said...

Sramotan komentar o Jevrejima, gazdi na cast. Zaista veliki Jugoslaven, nema sta. Pa i vlasnik Gugla je te vere pa je sve dzaba. Nemam reci gazda, ogromno razocarenje...

Aktivista Neumorni said...

Serjoža pričaš gluposti. U svim legendama sveta Jevreji su škrtice. Čak i u Bibliji i čak u delima Isaka Baševisa Singera, jevrejskog pisca. TO je kao odlika tog naroda za njih pozitivna stvar.

Da pomenemo i naše Piroćance kao naslednike te osobine.

O odvratnom vlasniku mreže fejsbuk pogledan film "mreža". Tamo se može videti koji je to kreten i propalica. Izvanredan film.