NACRTNA GEOMETRIJA

06 August 2020

BOJAN HRELJAC prica o svemu na Radio POLITICI 1991 (IN MEMORIAM)


BOJAN HRELJAC NAS JE NAPUSTIO 18 DECEMBRA 2018 GODINE I OTIŠAO U LEPŠI SVET MEDJU SVE SVOJE DOBRE DRUGOVE IZ ROKENROLA! SLAVA MU I HVALA
Ovaj intervju obnavljamo da bismo se svi setili njegovog rada i njegovih velikih uspeha kroz KORNI GRUPU i kroz ELIPSE i kroz njegov ogromni urednički rad na televiziji i radiju i festivalu MESAM!. Bio mi je dobar drug i nadasve mi pomagao da složim hronološki rad KORNI GRUPE! Bio je talent za detalje kojih se niko ne bi setio.

Legenda rokenrola u nekadašnjoj nam JUGOSLAVIJI, član dve top grupe iz tog perioda ELIPSA i KORNI GRUPE na ovoj lepoj radio emisiji PINK KADILAK Radia POLITIKE priča nam kako je sve to bilo sa ELIPSAMA. Na ovom lepom parčetu intervjua poslušajte i ove druge momke koje je on zvao telefonom u toku emisije i saznajte malo o tom "njegovom" dobu.

Sasvim novi zvuk JUGOZVUKA a tako poznat i drag.




BOJAN HRELJAC was a memeber of two great groups from former YUGOSLAVIA, ELIPSE and KORNI GRUPA (KORNELYANS). Here you can listen to one of his numerous interviews in 1991. on Radio POLITIKA. Bojan Hreljac died on December 18th in 2018 and leave us all alone. GLORY TO HIS WORK AND HIS MUSIC, we will love you and remember you forever. Rest in peace, we will never forget your love for MILES DAVIS.

No comments: