NACRTNA GEOMETRIJA

05 February 2019

KORNI GRUPA - italijanski singl




Ovo je veoma retko kao izdanje i mislim da je prvi put postavljen na internet-u na ovom blogu Dakle ovo je premijera jednog singla, slobodno mogu to da kažem. Singl je izašao kao promocija albumu Not an ordinary life. Na njemu su dve kompozicije:

1. Generation 42 (kraća verzija)
2. One woman (samo na singlu)

Time je ovaj singl postao vrlo redak i mislim da se ne može više nikad nabaviti u originalu. Na trostrukom CD izdanju KORNI GRUPE imate ove stvari ali možda je interesantnije da ih skinete ovako ?

Ovaj singl sada imate na trostrukom cede izdanju KORNI GRUPE koje još može da se nadje po radnjama i u privatnim kolekcijama, više nije retkost ali tada kad sam dobio ovaj singl da presnimim bila je najveća retkost na blogerskim dogadjanjima! Inače taj moj snimak sa gramofona je upotrebljen i za masterovanje tog snimka na CD, nije da se hvalim ali tako je.

Posle svih tih godina ostatak KORNI GRUPE je držao dobar koncert u Sava centru u Beogradu pre nekoliko dana! Bilo je sjajano, pogotovu što su naši novi muzičari uspeli da odsviraju skoro ceo PRVI album KORNIJEVACA....

1 comment:

Sergej said...

Hvala ti puno za ovaj singl.