NACRTNA GEOMETRIJA

21 March 2012

Z ŠOBIĆ M MILJANIĆ 1987 Paracinski regruti


Najcrnja tragedija koja se dogodila u paraćinskoj kasarni kad je zverski šiptarski ubica i terorista (Aziz Keljmendi) ubio regrute medju kojima i svoga je opevana na ovoj prelepoj kaseti izdanja Helidon. Neobično da je ovakav ep izdat u delu JUGOSLAVIJE koji se stavio na stranu šiptarskih terorista. Pa to danas i nije važno, svi su dobili svoju državu klanjem drugog naroda i to čak i europa priznaje. Ali zato ta europa samo Srbe kažnjava gnusnim zahtevima.

Sećam se ovog doba veoma dobro i sećam se da tada ni jedna ambasada nije izrazila saućeđče jugoslovenskoj državi. Isuviše očigledno te mislim da je to sve bilo u organizaciji eurposkih tajnih službi.

I to je davo prošlo ali mi ćemo se ipak setiti nevinih žrtvi šiptarskih terorista i poželeti mir toj deci na nebu. Takodje želim i da šiptari nadju jednom svoj mir u suživotu sa Srbima i da to sve jednom zauvek prestane, pogotovu što sad imaju odličnog svog predsednika B. Tadića sa kojim mogu sve da ostvare što žele. U JUGOSLAVIJI su imali sve i svašta a to nisu hteli.

Ovaj gulsar je jako lepo i nadasve potresno opisao ovaj dogadjaj i zaslužuje da bude na ovom blogu. Pozdrav grupi koja voli guslanje i pevanje iz daleke kanade i amerike.

ČUJMO GA

One of the numerous terrorist attacks in former YUGOSLAVIA agaisnt The YUOSLAV PEOPLES ARMY "designed" by secret services of some european countries when one schipetar killed a few recruits of our YUGOSLAV army in the city of Paraćin. Albanian bastard never get accused for this crime against people. He killed himself. Please for more details go THERE

No comments: