PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI

PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI
Lepo imanje na brdu iznad SOKOBANJE na prodaju ili zamenu. Moguća gradnja ili obnova lepe stare vile. Moguć svaki dogovor.

NACRTNA GEOMETRIJA

13 May 2016

OLOVNI OKTOBAR Program povodom Kragujevackog Oktobra 1972


Ovakvih izdanja je bilo puno u Jugoslaviji jer je to bio zločin nemačkih fašista kakav se ne pamti u istoriji ratovanja do tada. Pobiti hladnokrvno decu i to tačno po broju 100 za jednoga je do sada ostao najveći zločin nemačke soldateske na Balkanu.

Ovo se samo može uporediti sa istovetnim zločinima ustaša u logoru Jasenovac nad Srbima, Jevrejima i Romima i zločinima koje su vršili Nemci u logoru Aušvic prema Jevrejima.

Ovo je jedini masovni raatni zločin zvanične vojske Vermahta u celom svetu a brojka pobijene dece i odraslih je 7000. Postoji i zapis svedoka ovog zločina koji sam ja postavio na jednom drugom blogu.


Ovim izdanjem mi na ovom blogu dajemo doprinos Danu sećanja na Kristalnu noć kada su Nemci, narod kulture i prosperiteta odabrali zločin kao ideju vodilju za svoj narod.

Što se samog izdanja tiče interesantno je što na njemu učestvuje, verovatno dramska, redakcija Radio Kragujevca sa muzikom i dramskim recitacijama koje se baziraju ne samo na Deasnkinoj Krvavoj bajci već i prema tekstovima i nekih drugih autora. Vrlo interesantno izdanje.

No comments: