PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI

PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI
Lepo imanje na brdu iznad SOKOBANJE na prodaju ili zamenu. Moguća gradnja ili obnova lepe stare vile. Moguć svaki dogovor.

NACRTNA GEOMETRIJA

20 September 2015

VINKO GLOBOKAR ensemble 1973ЈОШ МИ НИСМО ЗАВРШИЛИ САКУПЉАЧКИ ПОСАО СА ЈУГОСЛОВЕНСКИМ ЏЕЗ МУЗИЧАРИМА?! Ево доказа у облику ове плоче за велику и чувену фирму БАСФ која је тада имала генијални одељак са издавањем плоча музичара са свих страна света! ВОЛЕО САМ ТУ ФИРМУ згог најбољег клавијатуристе икада у тој фирми а то је био ЏОРЏ ДЈУК.

Но данас слушамао ВИНКА ГЛОБОКАРА познатог момка пореклом Словенца али рођеног у Паризу, који се вратио у своју ЈУГУ неке давне године овде завршио факултет јер је то било БЕСПЛАТНО ДОК БИ У ПАРИЗУ МОРАО ДА ПРОДА И МАЈКУ И ОЦА да заврши тај факултет. Елем веома фина и ретка плоча овде за вас.1 comment:

Darius said...

Hvala za ovo! Globokar je svjetska faca, nalazim ga povremeno kod bjelosvjetskih ljubitelja avangardne muzike. On radi i s nekim diplomcima muzičke akademije kad upišu master. (Link je malo opskurno postavljen tamo... Za smotane poput mene: nalazi se u prvom komentaru. Veličina: 168 MB. Kvalitet: flac, vinyl rip, ima pucketanja al nije strašno.)