PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI

PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI
Lepo imanje na brdu iznad SOKOBANJE na prodaju ili zamenu. Moguća gradnja ili obnova lepe stare vile. Moguć svaki dogovor.

NACRTNA GEOMETRIJA

11 June 2015

Zdravica učitelju (Beogradsko proleće za decu 1978)ZDRAVICA UČITELJU je jedna lepa ploča posvećena svim našim nastavnicima i učiteljima i profesorima koji su nas podizali ZA DŽABE u toj lepoj JUGOSLAVIJI i želeli da od nas naprave ljude i žene dostojne tako lepo zamišljene Socijalističke Federativne Republike Jugoslavije. Kao gradjani te države imali smo besplatno školovanje i svaki siromašak mogao je postati akadameski obrazovan gradjanin bez ostatka.

NAŠI UČITELJI su bili ljudi psovećeni našem obrazovanju a premise tog obrazovanaj su bile, JEDNAKOST, BRATSVO, JEDINSTVO što današnjoj kapitalističkoj "demokratskoj" misli ne uspeva da stvori kod omladine. Današnja omladina se diči svojom nacijom, prezire druge nacije i religije, religiju svoje nacije predstavlja najvažnijom religijom a sve druge nacije ponižava. NACISTIČKA OMLADINA SRBIJE, HRVATSKE, SLOVENIJE, MAKEDONIJE, BOSNE I HERCEGOVINE je danas ujedinjena u mržnji prema onim tekovinama koje je imala naša JUGOSLAVIJA tu više nema pomoći

Ovo je poslednji pozdrav našim dobrim učiteljima koje smo često iwsmejavali, terali da plaču, ponižavali, pokazivlai im loše znanje iz njihovih predmeta, podmetali im baljezgarije, mrzeli njihove časove, bežali sa časova, nasilno tražii promene ocena i tako dalje i TAKO DALJE.

No comments: