PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI

PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI
Lepo imanje na brdu iznad SOKOBANJE na prodaju ili zamenu. Moguća gradnja ili obnova lepe stare vile. Moguć svaki dogovor.

NACRTNA GEOMETRIJA

25 January 2015

L V BEETHOVEN 9. simfoija, Zagrebačka filharmonija uživo 1981. godine (fali deo)DA DOBISMO NEŠTO LEPO OD JENOG NAŠEG OPAKOG ČITAOCA, inače već dobrano zaraženog ovim sakupljačkim poslom i kao što vidite on ozbiljno shvaća sve lepote tog hobija. Da nije tako ne bismo imali prilike da čujemo ovako jedno lepo staro izvodjenje najčuvenije simfonije uopšte i najpoznatije Betovenove simfonije! Ono što je važno da znate fali deo i to onajmoćni uvodni deo ali meni je i ovih 50-tak minuta važnije nego išta jer je važno čuti jedan "živi" snimak posle toliko godina gde su sva braća zajedno, i Srbi i Hrvati! Tu je i Radmila Smiljanić, Neven Belamarić i dirigent Lovro Matačić tu je i čuveni hor "Ivan Goran Kovačić". ŠTA ČOVEK MOŽE LEPŠE DA POŽELI OD OVOG?

Hvala gospon M G 

Ovakva otkrića medju snimcima koji se zagube po raznim mestima na ovoj našoj planeti me samo teraju da i dalje istražujem naravno sa svims vojimd rugarima koji su sa mnom povezani na tom "poslu" ako tako može da se kaže. ŽIVEO NAŠ VEOMA KORSITAN HOBI!

ŽIVELA JUGOSLAVIJA


No comments: