NACRTNA GEOMETRIJA

15 April 2014

MOMO KAPOR na radiju Boegrad 202 1982 godine


MOMO KAPOR ima ovih dana godišnjicu i pomen na njegovo delo je bio po mnogim medijima zašto ne bi ovde na JUGOZVUKU? I to veoma originalno, naime pronašao sam na buvljaku ovu kasetu na kojoj piše da je na jednoj strani emnsiija Beograda 202 (i oni slave ovih dana 45 godina!) sa Momom Kaporom kao voditeljem i sa veoma uglednim gostima kao što su Mile Oklobdžić i Ksenija Erker. Veoma velika retkost na internetu jer to samo ja skupljam po buvljacima. Naći ovakve zvučne zapise za mene je izazov jer je to danas sve veća retkost. Ovakve stvari ljudi bacaju u djubre a ne sete se da nam daju kao poklon jer mi zvučne zapise ne bacamo mi ih puštamo da se narod podseti svega toga lepog što se dogadjalo u JUGOSLAVIJI zar ne?

Sa druge strane kasete imate jedan dobar elektro album (koji nema veze sa JUGOSLAVIJOM) ali koji sam uklonio jer stoka sa depositfiles-a uklonila ceo fajl iako oni jedno s drugim nemaju veze.Novi link bez kretenske grupe Visage.

2 comments:

Unknown said...

Da li je moguce ponovo postaviti ovaj fajl jer trenutno ovaj link ne radi. Kada se klikne na link dobija se genericki odgovor sa Deposit file-a:
This file does not exist, the access to the following file is limited or it has been removed due to infringement of copyright.

Bio bih vam vrlo zahvalan jer sam veliki ljubitelj Mome kapora.

Petar

Nenad Adamov said...

Divno, hvala puno, vraca me u tinejdzersko vreme...