PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI

PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI
Lepo imanje na brdu iznad SOKOBANJE na prodaju ili zamenu. Moguća gradnja ili obnova lepe stare vile. Moguć svaki dogovor.

NACRTNA GEOMETRIJA

13 July 2013

RAZNI IZVODJAČI pevaju za vas na festivalu ILIDŽA 1988. godine


Prošle godine našao sam ovo lepo izdanje i sada je vreme da g apostavimo u celosti u audio formatu smao za posetioce ovog bloga kao i lopove koji dolaze ovde i odnose lepotinje na svoje proklete lopovske blogove.

U pitnaju je snimak sa video trake jednog festivala koji je značio mnogo u našoj JUGOSLAVIJI sve do poslednjih dana postojanja iste nam države. Ovo je snimak iz 1988. godine i čućete sve pevače toga doba koji su nešto značili z anarodnu muziku Jugeoslavije.

Zaista sam srećan što po buvlajcima Beograda mogu da se nadju ovakvi rariteti i žao mi je kad toga više nestane ali mi ćemo se uvek truditi da se pronadju ovakvi snimci jer je to ideja JUGOZVUKA. JUGOZVUK obilazi pijace i buvljake samo zbog vas. Vaših 600.000 poseta znači mnogo, znači verovanje u ovaj blog ili sajt ili šta-je-već-ovo. Stvarno šišamo polako ka milionskoj poseti i sigurno će ona biti ovde sledeće godine. Dakle dotle imate šta da slušate.


This is a very rare recording taken from VHS. It is a recording of famous festival of folk music in former YUGOSLAVIA in 1988. It was found on a flea market in Belgrade, last year. This is a heritage of former YUGOSLAVIA, great music festival which exixts no more in todays muslim Bosnia.

ИЛИЏА 1988 мали видео

1 comment:

Bane said...

Mislim da termin koji je ovde upotrebljen u najmanju ruku nije korektan."Prokleti lopovski blogovi" su deo virtuelnog prostora koji se svakodnevno nekontrolisano širi,a sadržaji postavljeni ovde ( baš kao i na drugim mestima ) nisu zaštićeni i nije i ne može biti ograničena njihova distribucija.Niko nema i ne treba da ima pravo na monopol u tome.