PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI

PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI
Lepo imanje na brdu iznad SOKOBANJE na prodaju ili zamenu. Moguća gradnja ili obnova lepe stare vile. Moguć svaki dogovor.

NACRTNA GEOMETRIJA

23 June 2013

Borba protiv "piraterije" u Srbiji

IZGLEDA MI DA CE STOKA DA SE BORI PROTIV PIRATERIJE I U SRBIJI. NO VIDECEMO DA LI CE TO BAS SADA DA KRENE ILI MALO KASNIJE. INACE IMAM JOS MALO ALBUMA KOJE BIH VOLEO DA PODELIM SA VAMA (OKO 100-TINJAK) STO JE DOVOLJNO DO KRAJA GODINE SIGURNO A POSLE ĆEMO DA VIDIMO. AKO STOKA ZARAD ULASKA U europsku uniju KRENE DA SE "RAZRAČUNAVA" SA "PIRATERIJOM" ODOSE SVI TI LEPI JUGOSLOVENSKI ORIJENTISANI SAJTOVI A JA SE VRACAM SVOJIM SPISATELJSKIM SAJTOVIMA. IMA DOSTA TOGA STO JA IMAM DA KAZEM I NA DRUGIM POLJIMA. VALJDA STE UOCILI I MUZEJE KOJE SAM OTVORIO?

BICE LEPO TO BLOGERISANJE ALI CE MI BITI ZAO OVOGA SVEGA AKO MORA DA PRESTANE. bedna grupica azra JE VEC ZABRANJENA ZA PUSTANJE JER JE ONAJ NJIHOV PRIGLUPI FRONTMEN KRENUO DA SVUDA TO ZABRANJUJE. NIJE MU DOSTA PARA KOJE JE ZARADIO U SVOM ZIVOTU. TU SU I NEKI NARODNJACI ZA KOJE SE "BRINE" ACA LUKAS, ČOVEK KOJI PEVA ZAOSTALU I PRIMITIVNU NARODNU MUZIKU NEKOG DRUGOG NARODA A NE SRPSKOG.

"BORAC" PROTIV "PIRATERIJE" JE I VREMEŠNA DEVOJČICA SLADJANA MILOSEVIC. A SVI ZNAMO KOLIKO JE NJENA MUZIKA BEZVREDNA.

SVE U SVEMU OVAKVI SAJTOVI CE NESTATI ZAHVALJUJUCI EUROPEJIZMU KOJI SE UPRAVO OVDE SIRI KAO NEKAD JUGOSLOVENSTVO. SAMO SADA MORAMO SVI PO DIREKTIVE U BRISEL A NE U BEOGRAD. TAKO JE TO. UVEK CEMO BITI PODANICI NEKIH IDEJA KOJE NE KROJIMO SAMI NEGO NAM IH NEKO DRUGI NAMECE.

VOLEO BIH DA OVO POTRAJE ALI IZGLEDA NECE. A MOŽDA I HOĆE?

ŽIVELO JUGOSLOVENSTVO i sajtovi posvećeni JUGOSLAVIJI!

No comments: