NACRTNA GEOMETRIJA

20 January 2012

MEGAUPLOAD unušten!


Barabe iz amerike, te zaista najodurnije zemlje sveta koju nikako da stigne nekakav potop ili atomsko oružje i dalje uništava slobodni svet u svakom pojavnom obliku. Nije im dosta što su uništili za život, Japan, Koreju, Vijetnam, Jugoslaviju, Srbiju, Afganistan, Irak, Libiju sad hoće da unište i internet.

INTERNET je postalo mesto nevidjenih sloboda i razmene za džabe a to govnima iz amerike nije lepo. Ne mogu da skupljaju svoje pare kad mi lepo i slobodno razmenjujemo fajlove izmedju sebe. Naravno drago mi je što "naša" jugoslovenska" muzika ipak ne spada pod prava jer i same države nema, opet su je ta govna američka uništila. Koliko se oni samo arogantno ponašaju i sa koliko siledžijstva sve ovo rade vidite i sami.

No iznenadjujuće je koliko su ovi južnoslovenski narodi ulizivački u svom nastupu prema američkim govnima , to je posebna priča. Svi narodi sa prostora JUGOSLAVIJE toliko se zdušno zauzimaju za taj fašistički sistem koji vlada u americi da to prosto bode oči. ameri ih jako dobro plaćaju. Najveći američki plaćenici su SRBI. To ću reći javno na svom blogu i boli me uvo. TO je istina. Slušajte samo izjave onog nazovi ministra odbrane Srbije i svih ostalih koji su na vlasti pa sve do onog medjunarodnog plaćenika i ubicu država i naroda Srdju Popovića. Za tu svoju tvrdnju imam i dokaze. Američka srpska dijaspora je najodurniji svet koji postoji na svetu. Ti nazovi Srbi su mrzeli Tita, mrzeli Dražu, mrzeli Miloševića, mrzeli Tadića. Ne postoji sistem vlasti u Srbiji koji su oni voleli. VOLE SAMO SVOJ PRLJAVI NOVAC za koji žele da restaurišu monarhiju ovde u matici državi.

NARAVNO DA SE MI OVDE NA JUGOZVUKU NE LOŽIMO ŠTO JE NESTAO JADNI SERVER MEGAUPLOAD (SLAVA MU I HVALA ZA SVE LEPE FAJLOVE ŠTO POSKIDAH) PREŠALTOVAĆEMO SE NA NOVE SERVERE JER OVAJ SAJT NEĆE TAKO LAKO NESTATI. MOGU TA AMERIČKA DJUBRAD DA MI P . . . . E ONAKO FINO SVE SA GUTANJEM. EVO ŠTA ĆETE ZATEĆI KAD ODETE NA OVAJ POZNATI SAJT . . . .


2 comments:

Anonymous said...

Kako mrzim generalisanja... Americka vlast je ucinila mnogo losega, a ti prizivas poplavu i unistenje SAD...

Americki gradjanin nije nista manje vredan od naseg. Zato, malo kultivizacije nije na odmet.

Aktivista Neumorni said...

Ameri;ki narod ima lo[ genetski potencijal. To se vidi iz toga da oni 50-tak godina unazad podržavaju politiku svog državnog vrha, bio ovakav ili onakav. UVEK PODRŽAVAJU RAT jer znaju da otvaranjem ratnog žarišta imaju siguran posao. Dakle američki radnik živi na tudjoj smrti.

A ti kao pobornik nevladinih organizacija ovde u Srbijici si očigledno indoktriniran Čedinom politikom. No ne očekuj da ja imam imalo milosti, na rečima, prema američkoj djubradi. Ako si amerikanac srpskog porekla još gore, znači primio si se na politiku svoje nove zemlje. Ako si anonimac kako se pretstavljaš ostani anoniman zauvek i ne diktiraj mi šta ću ja da napišem o američkoj djubradi.