NACRTNA GEOMETRIJA

10 December 2011

Ajmo na jedan potpuno svež i nov sajt - ARS NOVA


Ovakve i slične muzike ima gospodin AAC od nedavno zvaćemo ga gospon ARSNOVA jer je to njegov saajt.

Kao što vidite živi preko okeana u mrskoj nam državi ali zna svoje poreklo i zato prvi postovi su odmah oni jugoslovenski. SVAKA ČAST!

Ajde malo da čujemo sve to posle ovoliko godina

ШЛАГЕРИ 60тих

4 comments:

Ars Nova said...

pa sad, "mrskih država" ima svuda, a neko je tamo otišao iz ovih ili onih razloga ;) neko bi da se vrati, ali nema gde, i obrnuto: neko bi da ode, ali nema gde ... i tako, ostaje nam da užitak pronalazimo u stvarima koje smo nekada uzimali zdravo za gotovo.

pozdrav!

Aktivista Neumorni said...

Svaka čast svima koji su se adaptirali na takav život kakav je u Americi i svaka čast tebi, naravno.

No ako nisi primetio amerika je mrska država ogromnom broju država i nacija široms veta. Ta država je kroz istoriju ojadila i uništila gomilu država, onesposobila zemlju za rod u Vijetnamu, nama poslala radijaciju za sledećih 100000 i tako dalje godina a samom američkom narodu polako nameće fašizam. Naravno ljudi koji žive tamo to ne vide. Treba živeti van te države pa sve to videti.

Ali to nije tem aovog bloga, veoma mi je drago što si nam ustupio sve tvoje psotove pa ćemo to slatko zloupotrebiti. No znaš a možda i ne da ja ne volim muziku sa cedeova jer to nekako nije "jugoslovenski" onda bih radije bio rad samo da prenesem one albume koje imaš sa lpija. U svakom slučaju hvala za sve!

Ars Nova said...

Zapravo, sve to o čemu pišeš i ovde se može primetiti, i sve je više onih koji se bune. No, medijska kampanja, vrlo slična onoj koja se sprovodi u Srbiji, sve to zataškava i plasiraju se leži kao nepriksovene istine, a narod i dalje naseda.

Što se tiče CD-a, moram da priznam da ipak zvuče daleko bolje od starih i izgrebanih ploča. Ali čak i ako imaš gomilu ploča u dobrom stanju danas je jako teško nabaviti dobar gramofon jer su gulikože shvatile da se to sada opet traži i cene su otišle do đavola. Pogledaj za kakve novce se prodaju krševi na Limundu i Kupindu. E bay po tom pitanjui nije ništa bolji.

Aktivista Neumorni said...

Jeste kod nas se prodaju krševi od starih gramofona. No ipak volim više zvuk sa ploče nego cedea, šta ću.

Čime se baviš u americi?