NACRTNA GEOMETRIJA

20 November 2011

GLUVE KUČKE 1992 Boogey man


Oduvek sam slušao ovde na ovom blesavom blogu da volite albume baš iz vremena raspada JUGOSLAVIJE. Evo ga takav jedan opet i to zahvaljujući našem velikom drugu ILIJI, zahvalite se Iliji dakle kad se inače ne zahvaljujete meni.

Elem odličan album u privatnom izdanju koje je baš krenulo u tim godinama da se zahuktava i to u svim delovima JUGE. Bilo je samo nekoliko tih izdavača ali to nekoliko je bilo sigurno više od desetak za celu Jugu. Ovde u Beogradu bio j ejedan od dvoje troje i ovaj.

GLUVE KUČKE
su odličan bend i to nije NIKAD bilo sporno, treba čuti ovaj njihov valdja prvenac s aodličnim omotom.

Javljate li se svi vi sa vašim željama za obnovu linkova? Ponuda važi do 1 dan pre mog rodjendana jer ond aod mog rodjendana pa nadalje ide ostvarenje vaših snova i želja. Možete i posvetiti nekom svom dragom biću taj link e to ondak obavezno naznačite mailom a ne komentarom. Takodje morate za taj slučaj napraviti neku poruku i dozvoliti neki nadimak kako bih ja to sve objavio. Ajde ajde svi u napad, što bi rekao propali nacionalista osnivač paravojnih formacija, prvih u JUGOSLAVIJI, Vuk Drašković, koji je sad samo sjenka jednog takodje propalog europejca. Dakle biće zavano, ovu radnu akciju nazvaćemo "Povrati stari link i posveti ga dragoj osobi" jer je to upravo istina. Možete ga posvetiti i nekoj propaloj političkoj ličnosti iz doba JUGE, sve je dozvolejno na ovako blesavom sajtu . . ..

No comments: