PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI

PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI
Lepo imanje na brdu iznad SOKOBANJE na prodaju ili zamenu. Moguća gradnja ili obnova lepe stare vile. Moguć svaki dogovor.

NACRTNA GEOMETRIJA

21 February 2012

KUD Mladen Stojanović KRAIŠNICI 1986 Pesme Titu pesme slobodiOtkriće gospodina VMT je ova izvanredna ploča sa ovim kulturno-umetničkim društvom KRAIŠNICI iz nekih 70-tih godina u Jugoslaviji.

Izbor tema su narodne revolucinarne pesme toga doba u izvodjenju ovog autentičnog društva koje gaji izvornu i revolucionarnu muziku.

KRAIŠNICI

AL DANAS JE I DAN REPUBLIKE JUGOSLAVIJE, 29. NOVEMBAR, KAD SE SLAVILO BOGAMI I PO NEKOLIKO DANA I TO U SLAST. NEKAKO TO SU BILI BAŠ LEPI DANI I ONAKO NA IZGLED. ŠTETA JE ŠTO NA DANAŠNJI DAN MORAMO DA SAOPŠTIMO DA JE UMRO NAJUSPEŠNIJI PREMIJER DRŽAVE JUGOSLAVIJE ANTE MARKOVIĆ I DA TO BAŠ BUDE U OVAKVE DANE KAO NEKA SIMBOLIKA. DAKLE ANTE MARKOVIĆ JE BIO NEŠTO NAJBOLJE ŠTO SE POJAVILO U JUGOSLAVIJI I TO ĆE OSTATI TAKO I U NAŠIM SRCIMA I MISLIMA. HVALA TI ANTE!

Takodje imamo i lep članak od gospona Pece Popovića koji je uvek u tom fazonu, možda je i jugonostalgičar ali sigurno lepo piše.

Čitam od pre nekoliko dana u novinama da je mesto Jajce u Bosni itekako posećeno od strane JUGONOSTALGIČARA i to je jako lepo čuti i videti. AKo ništa zbog svih nas koji smo voleli tu JUGOSLAVIJU i cenili ono što smo imali. Nikad ne mogu to sve da zaboravim i zato i pravim ovaj blog sve iznova i iznova postavljam linkove e da bih se i ja podsetio svega toga. Nekako živim taj stari prošli život na tom blogu i ja. Nadam se i svi vi i nadam se da vam je lepo. Malo ste neaktivni i ne umete da kažete HVALA ali to je već druga priča sve u svemu


1 comment:

Anonymous said...

Ovaj album KUD Mladen Stojanović KRAIŠNICI 1986 Pesme Titu pesme slobodi

ima ostecenu arhivu odnosno kada se pokusa da se raspakuje javlja gresku da je
pri arhiviranju doslo do ostecenja

Veovatno je potrebno da se album ponovo zapakuje i uploduje kako bi se resio problem Pozdrav